De docent:

Spaanseles2

Julia Derwort-Villamizar is geboren in Pamplona, Colombia. In Bogotá heeft ze een universitaire opleiding “Business Administration” gevolgd aan de University Jorge Tadeo Lozano.
Daarna is ze naar Canada verhuisd waar ze enkele jaren Engels gestudeerd heeft en gewerkt heeft bij het Ministerie van Onderwijs. Later is ze terug gegaan naar Colombia waar ze bij verschillende ICT bedrijven als  consultant heeft gewerkt. In 2000 is zij samen met haar dochter Laura naar Miami verhuisd en daar werkzaam geweest als docente Spaans. In 2003 is zij methaar Nederlandse echtgenooten haar dochter naar Nederland verhuisd. Ze is met een aan de slag gegaan als docente Spaans. In de zomer van 2004 heeft Julia het Nederlandse diploma NT2-II gehaald en daarna een opleiding leraar 2e graads gevolgd bij de Faculteit Educatie in Utrecht. In 2008 heeft zij haar diploma en lesbevoegdheid als lerares Spaans 2e graad gehaald. In 2009 heeft zij nog een bachelor opleiding als docente Engels gevolgd bij de Hogeschool Utrecht en in 2011 bij de Hogeschool Driestar in Gouda. Tijdens de zomervakanties gaat Julia vaak naar Spanje en Engeland om speciale cursussen voor docenten te volgen zodat ze op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen op haar vakgebied.

In 2013 is Julia begonnen met een master opleiding voor docent Engels bij de University of Birmingham. In februari 2017 heeft zij de master opleiding afgerond en het diploma behaald.

In 2008 heeft Julia het instituut “Leuk Spaans“ opgericht in Lekkerkerk. Zij geeft daar Spaanse les in een mooi en gezellig gebouw. Er kunnen bij "Leuk Spaans" cursussen Spaans gevolgd worden door Nederlanders op alle niveaus. Daarnaast geeft Julia ook Engelse en Nederlandse les aan Spaanstalige cursisten.

Als docenteSpaans en Engels heeft zij bij de volgende scholen en instituten in Nederland gewerkt:

Leuk Spaans
De Goudse Waarden (Gouda)
Leonardo School (Gouda) 
Intercollege Business School (Rotterdam)
ROC Mondriaan (Delft)
Eurocom Opleidingen (Capelle a/d IJssel en Ridderkerk)
Mariposa Spaanse Taal en Cultuur (Gouda)
Volksuniversiteit (Gouda)

Kortom, Julia is een bevlogen docente Spaans met veel onderwijs- en werkervaring in Nederland. Zij heeft passie voor talen en zij houdt veel van lesgeven. Ze is uitstekend in staat om Spaanse les te geven op alle niveaus. Omdat Spaans haar moedertaal is, kan ze als geen ander de uitspraak van deze mooie taal overbrengen op haar cursisten .

Voor verdere informatie:
Telefoon: 06 4553 0098/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

  View My Stats